Se ut som din favoritstjärna

Att stå framför spegeln och mima till favoritartisten med en hårborste som mikrofon är något som de flesta gjort. I denna artikeln går vi än längre och tittar på vad man kan göra för att även få den där riktiga superstjärna-looken.

Hårförlängningar

Att kändisar i Hollywood använder sig av hårförlängningar har länge varit en öppen hemlighet. Löshår kan självklart göra håret längre men även tjockare och ger möjlighet att skapa frisyrer som annars inte var möjligt. Proffsfrisörerna använder sig idag oftast av så kallade keratinfästen för sina förlängningar. Detta innebär att man fäster hårslingorna med en bit vax som man smälter på plats. Även om detta ger ett mycket bra och hållbart resultat så är det mycket svårt att göra själv. Som tur var finns det alternativ även för de med mindre plånböcker som vill se ut som en kändis.Tape on Hair Extensions är en modern hårförlängning som man kan göra helt själv. Håret monteras precis som det låter med hjälp av tejp. Tejpfästena är så pass hållbara att vid god skötsel kan hålla upp emot en månad. Efter det så kan man avlägsna löshåret och fästa om det med ny tejp.

Mode och accessoarer

Kändisar tenderar ofta att vara mycket välklädda. Antingen för att de själva är modeintresserade eller för att de har stylister som arbetar heltid med att sätta ihop passande outfits åt dem. Sajten Who What Wear går i denna artikeln från 2015 igenom vad som gör att många kändisars klädstilar sticker ut och hur man själv kan ta inspiration från det. Även om artikeln är några år gammal så finns det fortfarande mycket intressant att hämta.

Livvakter och assistenter

Ett sätt att på direkten sticka ut i en folkmassa är att vara omringad av livvakter och assistenter. Ett bra exempel på detta ser vi i videon nedan där en man bestämmer sig för att få kändisupplevelsen genom att klä sig moderiktigt och anställa livvakter för en kväll i New York.