Bra för dig som skriver egna låtar

Du som skriver egna låtar har troligen koll på att inspiration kan komma precis när som helst. Kanske sitter du på bussen och får en känsla eller ser en händelse som ger inspiration till en textrad som kan vara inledningen till en ny låt.

Se till att du alltid har papper och penna med dig för att kunna skriva ner det som kommer till dig. Med en kalender eller filofax är du alltid redo. Köp anteckningsböcker online och välj mellan ett brett utbud.

Var inte rädd för att misslyckas

Känner du ibland att en del textrader som kommer till dig inte är värda att skrivas ned? Tänk igen i så fall, all inspiration är värd att ta på allvar. Du behöver inte vara rädd för att misslyckas. Forskning visar nämligen på att misslyckanden lär oss saker. Älskar du musik är det värt att ta chansen. Skriv hellre ner en textrad för mycket än för lite. Du behöver inte använda allt material du har samlat på dig. Musik är terapi som får många människor att må bra. Låtarna du skriver kan vara enbart för dig själv också. Din egna musik kan få dig att må bra, och det räcker långt.