Planera för den kommande nyårsfesten

Vi går mot ett nytt år och det är hög tid att planera för den kommande nyårsfesten. Ska ni ha levande musik så gäller det att i god tid boka dessa så de hinner förbereda sig på sin repertoar inför kvällen. De flesta band som man kan bokar spelar i ungefär två timmar med en paus på mitten. Då vet ni på ett ungefär hur ni ska planera in resten av festen.

Temat är ganska självklart på en nyårsfest. Guld, silver och en del svart fungerar perfekt och om du har svårt för inspiration hur du ska dekorera så finns det massor med tips på nätet. Du kan även köpa det du behöver på nätet för att få till en schysst partylokal. Det ska vara massor med nyårsballonger men också ett par konfettibomber som kan skjutas av vid tolvslaget. Dukningen kan göras relativt enkelt genom att köpa engångstallrikar om det är många som ska komma på festen. Är ni bara några få så kanske vi kan välja vanligt porslin.

Gör ett körschema på vad som kommer att hända under kvällen. Mycket för att ni som planerar ska veta vad som händer. Men också för de musiker som kommer och ska spela. Kolla också upp hur mycket de vill spela under kvällen. De kanske vill dela upp det i tre pass. Då vet ni detta och kan planera och skriva in det i ert körschema. Vi hoppas naturligtvis att det kommer att bli århundradets fest och lycka till med all planering och även genomförandet av festen.