Lägg en snygg makeup inför festligheterna

En fest med musik, mingel och kanske dans är alltid trevlig. Många av oss ser dessutom fram emot att förbereda oss inför festen. Med en snygg makeup kan du känna dig självsäker när du minglar runt bland de andra gästerna på festen.

En vacker makeup behöver inte betyda glitter och massa färg. Det viktigaste är att du trivs. Om du har finnar eller ojämnheter du vill dölja finns det bra produkter för det. Köp hem en bra concealer så har du halva jobbet gjort.

Tips för en bra makeup

Det sägs att grunden för en bra makeup är just basen. Vi håller med om det här. Med en bra foundation och concealer ser huden jämnare ut. Välj en nyans som passar just din hudton för ett naturligt resultat. För lite rosigare kinder kan du använda rouge i valfri kulör. Det är också trendigt med puder och bronzers som skimrar en aning.

Du som vågar sticka ut lite extra kan välja en ögonskugga i en djärv färg. Rött, grönt eller lila är snygga val. Matchar du dessutom ögonskuggan med din outfit kommer du definitivt att dra blickarna till dig. Om du inte är van vid att sminka dig kan du öva några dagar i förväg, tills du hittar en stil som passar just dig.